Ένα πρόγραμμα για τέλειο Σαββατοκύριακο!

Μόλις ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο και εσείς ψάχνετε τις σημειώσεις για τις δουλειές που έχετε να κάνετε μέσα στις 2 μέρες αυτές;

Όχι αυτή τη φορά! Σήμερα θα προγραμματίσετε ένα Σαββατοκύριακο δίχως άγχος και στρες.  Σβήστε όλο το άγχος μαζί με τις υπενθυμίσεις του κινητού.

Νοικοκυριό και ψώνια

Frau mit Einkaufswagen

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας είναι αλήθεια ότι πολλές υποχρεώσεις και δουλειές μένουν για το Σαββατοκύριακο π.χ. ψώνια, συμμάζεμα, καθαριότητα. Αυτά συνήθως τα προγραμματίζετε για το Σαββατοκύριακο, όπου μετά δεν μένει καθόλου χρόνος για ξεκούραση.

Πρόταση: Να διεκπεραιώνετε κάποιες εργασίες με ένα καλό πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα. Αν αφιερώσετε έστω λίγα λεπτά της ώρας κάθε μέρα και αν διανέμετε σωστά τον χρόνο σας. Θα σας περισσέψει χρόνος για ξεκούραση το Σαββατοκύριακο.

Γυμναστική

lust sport

Οι εργασίες δεν τελειώνουν με τίποτα. Κάθε μέρα επιστρέφετε αργά από την δουλειά. Που χρόνος για γυμναστική! Γι αυτό προγραμματίζετε να κάνετε δυναμικά  γυμναστική το Σαββατοκύριακο. Έτσι όμως η γυμναστική γίνεται αναγκαστικά και σας κουράζει.

Πρόταση: Ξυπνήστε κάθε μέρα 20 λεπτά νωρίτερα. Κάντε λίγο τζόκινγκ η κάποιες ασκήσεις της επιλογής σας. Βάλτε μουσική και χορέψτε. Έτσι θα ξεκινήσει η ημέρα σας κεφάτη και με αρκετή ενέργεια. Έτσι το Σαββατοκύριακο μπορείτε να επιλέξετε πως και πόσο θα αθληθείτε.

Δραστηριότητες

ausflug

Πάρα πολύ ωραία! Πάλι γεμίσατε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου με ένα σωρό δραστηριότητες που θα θέλατε να προλάβετε. Μα συχνά, η ποιότητα είναι καλύτερη από την ποσότητα.

Πρόταση: Γράψτε μια λίστα με τις δραστηριότητες που θα θέλατε να κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα. Διαλέξτε για κάθε Σαββατοκύριακο ένα ή δύο από αυτές τις δραστηριότητες και απολαύστε τις.

Άρθρο Ανθή Αντωνίου, hashimotaki

Facebooktwittermail

Αφήστε μια απάντηση