Aποτελεσματα εξετασεων

Επισκόπιση 0 απαντητικών νημάτων
  • Συγγραφέας
    Δημοσιεύσεις
    • #5294
      unsourcer
      Συμμετέχων

      Καλημερα σας ,εκανα προσφατα εξετασεις tsh:1.18 0.35-4.45
      ft3:2.03 1.80-4.50
      ft4:13.3 10.0-23.0
      T3:1.3 0.8-2.0
      T4:88 47-125
      Τα συμπτωματα που εχω ειναι η εντονη κοπωση,υπνηλια ιδιατερα το πρωι.Επαιρνα σταθερα το t4 112 και ο γιατρος μου ειπε να παιρνω Δευτερα-Πεμπτη των 112 και ΠΣΚ των 125.Η ft4 δεν ειναι χαμηλη?Εννοω δεν ειναι εκτος απο τις τιμες στόχου?Θα ανεβει τωρα που μου ανεβασ την δοση?Σας ευχαριστω.

Επισκόπιση 0 απαντητικών νημάτων
  • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.