Βοηθήστε με !!!

Τοποθέτηση ετικέτας: 

Αυτό το θέμα περιέχει 1 απάντηση, έχει 2 φωνές, και ανανεώθηκε τελευταία από  Krysta 1 έτος πριν.

  • Συντάκτης
    Δημοσιεύσεις
  • #3180

    Dimaki
    Συμμετέχοντας

    Γεια σας !!! Πριν απο μια εβδομάδα μετα απο επίσκεψη στο Αλεξάνδρας στο Β Ενδοκρινολογικο , ο Κύριος Πολυμερης μου ειπε πως απο τς εξετάσεις μου , εχω Hashimoto !! Εχω υψηλή TSH 5 (0.27-4.7)και υψηλά αντί Τg 263 , ενω το όριο ηταν κάτω απο 115.Anti tpo 19 (< 34), Οι Τ3 128 (80-200) κ Τ4 10.08 (5.1-14.1) στα όρια . Μου έδωσε λοιπόν Τ4 των 112 . Σημερα πηγα σε άλλη ενδοκρινολόγο και μου ειπε πως γ δόση ειναι μεγάλη και μου έδωσε 5 μέρες των 88 και 2 των 100. Ειμαι 29 ετών και 63 κιλά . Και με έχουν μπερδέψει ! Δεν ξερω ποιο απο τα δυο να πάρω !!! Τι με συμβουλεύετε ;;;

  • #3231

    Krysta
    Συμμετέχοντας

    Καλησπέρα! «καλωσήρθες» στην ομάδα. Εγώ έχω 6 χρόνια Ηashimoto και θυμάμαι ότι με tsh 8 ξεκίνησα με την μικρότερη δόση Τ4-50mg. Σταδιακά αυξήθηκε σε 75mg με α anti-TPO 4.500 (και όχι 19 που έχεις εσύ) και εφόσον δεν με κάλυπτε και αυτό το ρύθμισα με 88mg χ3μέρες & 75mg χ 4μέρες. Τώρα βλέπω μεγάλη βελτίωση….

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.