υγεια

Επισκόπιση 1 απαντητικού νήματος
 • Συγγραφέας
  Δημοσιεύσεις
  • #2518
   tatiana
   Συμμετέχων

   Καλησπέρα σας….θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση…
   Ο άντρας μου πριν 3 χρόνια δούλευε και όταν σταμάτησε τη δουλειά πήρε απότομα 25 κιλά…έτρωγε παρά πολύ….πάθαινε υποθερμία η θερμοκρασία του ήταν δηλαδή 33 μέχρι 35 βαθμούς παραπάνω δεν πήγαινε…που η θερμοκρασία του σώματος μας κανονικά είναι 36-37…τον έπιανε τρέμουλο έμπαινε στο μπάνιο με καυτό νερό και έτρεμε σαν το ψάρι…είχε λιποθυμήσει πόσες φορές τον είχα πάει νοσοκομείο και πάντα δεν είχε τίποτα ως συνήθως στα δημόσια νοσοκομεία….με την υποθερμία πήγαινε σε ζεστό μέρος και αμέσως τον έπιανε όταν βρισκόταν σε κρύο όμως μέρος συνερχόταν….
   Μετά άρχισε με το στομάχι του πρήξιμο εμετό καούρες πρηξίματα αδυναμία να σηκωθεί να περπατήσει (η υποθερμία έμεινε σε πιο ήπια κατάσταση) και σιγά σιγά άρχισε να χάνει κιλά ενώ συνέχιζε να τρώει σχεδόν κανονικά….τον τελευταίο χρόνο του ανεβαίνει πίεση 15 μικρή και 23 μεγάλη….ενώ είναι χαλαρός στα καλα καθούμενα ανεβαίνει και όταν μόνο βάλει βρεγμένη πετσέτα στο κεφάλι μόνο τότε ησυχάζει….τον πιάνει κρυος ιδρώτας και σχεδόν ότι τρώει το κανει εμετό…. Οι φλέβες του γίνονται λεπτές και στα χέρια οι φλέβες του κάνουν μπαλάκια….έχουμε κανει όλες τις σχεδόν τις εξετάσεις κι ολα του λένε μια χαρά είναι δεν έχεις τίποτα…αν μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πολύ αν ξέρετε κάτι θα μας βοηθούσε πολύ σας ευχαριστώ πολύ….

  • #2531

   Λυπούμαστε πολύ για την κατάσταση της υγείας του συζύγου σας.
   Κάποια από τα συμπτώματα τα οποία περιγράφετε θα μπορούσαν να οφείλονται σε νόσο του θυρεοειδούς αλλά και σε άλλες νόσους των ενδοκρινών αδένων, όχι όμως απαραίτητα.
   Αναφέρετε ότι έχετε κάνει όλες σχεδόν τις εξετάσεις.
   Εμείς θα προτείναμε να απευθυνθείτε αρχικά σε κάποιο γενικό παθολόγο, μαζί με όλες τις εξετάσεις που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί. Μετά από τη λήψη ενός σωστού ιστορικού εκείνος θα σας κατευθύνει κατάλληλα και θα σας πει τι άλλες εξετάσεις πρέπει ενδεχομένως να γίνουν.
   Ειδικός για να αποκλείσει όμως μια ασθένεια του θυρεοειδούς και γενικότερα των ενδοκρινών αδένων είναι ο ενδοκρινολόγος.
   Ελπίζουμε τα πράγματα γρήγορα να βελτιωθούν.

Επισκόπιση 1 απαντητικού νήματος
 • Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σ' αυτό το θέμα.