Απαντήστε σε: Συμπτώματα

Αρχική Συζητήσεις Forum – Hashimoto Γενική συζήτηση Συμπτώματα Απαντήστε σε: Συμπτώματα

#272

Nadia
Participant

Καλησπέρα. Εγώ το γιαπωνεζάκι μου το «παντρεύτηκα» πριν 4 χρόνια, την χρονιά που παντρεύτηκα και τον σύντροφο μου, χαχαχαχαχα, αστεία σύγκριση.
Από τότε άλλαξε η ζωή μου. Υπάρχουν φορες που δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεββάτι, κάποιες που με πιάνει μελαγχολία και απογοήτευση και κάποιες άλλες που νομίζω πως το νευρικό μου σύστημα θα εκραγεί !
Οι τιμές μου την τελευταία φορά ήταν φυσιολογικές αλλά έχω ένα χρόνο περίπου που δεν έχω κάνει εξετάσεις λόγω έλειψης ταμείου….
Στο διαταύτα, το γιαπωνεζάκι μου φροντίζει να μην με αφήνει μόνη ποτέ, με τις κρυάδες του, με τις τάσεις λιποθυμίας όταν κάνει ζέστη , με την πτώση της λίμπιντο και γενικώς με διάθεση που σκαμπανεβάζει όποτε της καπνίσει. Ο καλός μου δείχνει μεγάλη κατανόηση και βρίσκεται πάντα δίπλα μου και χθες διαβάζοντας το «γράμμα από την Χασιμότο» έννοιωσε κι αυτός ένα μέρος της κατάστασης μου.
Τελευταία προσπαθώ με εναλλακτικούς τρόπους να κάνω κάτι και το ψάνχω βαθύτερα.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για το μπλόγκ σας ! Είναι ότι ακριβώς χρειάζεαι ένας ασθενής χασιμότο . Η πληροφόρηση ως τώρα ήταν απολύτως ελιπής και οι γιατροί (τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση) αδιάφοροι.
Και πάλι ευχαριστώ !